Paras Ratkaisu Kiintolevyn Korjaamiseen Helposti

Käännä kytkin pois oikealta ”Anna Microsoftin tarjota räätälöityjä kokemuksia…” -kohdan alapuolelle. Tässä voit hallita, kuinka paljon diagnooseja ja käyttötietoja Windows soittaa Microsoftille. On huomattava, että sisäänrakennetulla Mail- ja Calendar-sovelluksilla on aina pääsy tehtäviinne riippumatta siitä, mistä asetuksista päätät, mikä on järkevää. Ei, sillä ei ole mitään tekemistä sen tahmean paperin kanssa, jolla äitisi linjasi keittiön hyllyjä. Tämä kytkin päättää, onko Windows-sovelluksilla pääsy osoitekirjaasi.

  • Käynnistä seuraavaksi tietokoneesi uudelleen ja muista painaa “Käytä”-painiketta, kun olet lopettanut käyttöoikeusasetusten muokkaamisen.
  • Voit asentaa muut kuin Plug and Play -laitteet ohjatun laitteen lisäämisen avulla.
  • Tämän seurauksena valitsemamme osio poistetaan levyltä, jolloin siihen jää käyttämätöntä tilaa, jota voidaan käyttää uusien osioiden luomiseen tai olemassa olevien liittämiseen.
  • Mitä tämä uudistus siis sisältää kaikenkaikkiaan ?

Lisätietoja hiiren ominaisuuksista on artikkelissa Hiiren toiminnot ja asetukset . Lukijan asetuksia voi muuttaa napsauttamalla Asetukset-kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Voit säätää nopeutta tai valita eri puheäänen. Microsoft Edge tukee merkittyjä PDF-tiedostoja, ja ddraw.dll se sisältää parannuksia toimintoihin, kuten osoiteriviin, välilehtiin, ikkunoihin ja suosikkeihin.

Miten Korjata Stop 0x00000004 Virheitä

Tämä ei vahingoita tietokonettasi millään tavalla ja pakottaa Windows Update -palvelun rakentamaan päivitystiedostot uudelleen tyhjästä. Päivityksen vianmääritys voi usein ratkaista pienet Windows Update -ongelmat ilman sinun tarvetta tehdä mitään muuta. Palauta kaikki tiedot tietokoneelta, roskakorista, kiintolevyltä ja muistikortilta. Paina näppäimiä “Windows” ja “P” samanaikaisesti. Sitten voit etsiä Ulkoisen näytön valinta -näytön. Muussa tapauksessa voit siirtyä Ohjauspaneeliin ja napsauttaa “Näyttö”.

Kysymys: Kuinka Chkdsk Windows 10?

Kun kaikki on korjattu, suorita toinen skannaus, mutta tällä kertaa käyttämällä “Tunnista huonot sektorit” -valikkoa ilman WRITE-testejä. Toinen tapa suojata tietomme on tehdä varmuuskopio järjestelmästä. On olemassa erilaisia ​​sovelluksia, jotka voivat suojata tietokoneemme kiintolevyltä löytyviä tietoja. Tämä mahdollistaa sisäisten levyjen etsimisen ja jopa pikapuhdistuksen. Onko levysektorit korjattavissa Järjestelmä näyttää luettelon ja arvostetaan sitä, kuinka vähitellen se korjaa sektoreita. Näemme myös sarjan diagnostiikkaa, joiden avulla voidaan tietää, miksi levy ei käynnisty, on kuollut, estetty tai järjestelmä tai levynhallinta ei havaitse sitä. Yritämme ratkaista tämän ongelman, joka on aina läsnä.

Western Digital Data Lifeguard Diagnostic on ilmainen kiintolevytyökalu vain Western Digital -merkkisten kiintolevyjen testaamiseen. Ohjelmisto on ladattavissa sekä kannettavana Windows-ohjelmistona että käynnistettävänä ISO-tiedostona. Tämä on vain luku-aseman skannaus asemasta, ja sitä käytetään tarkistamaan huonot sektorit. Se voi tarkistaa suoraan S.M.A.R.T. määrittää kiintolevyn tilan tai voit käyttää laajaa valikoimaa testejä ja ominaisuuksia. Koska HUTIL on käynnistettävä ohjelma, tarvitset toimivan kiintolevyn ja käyttöjärjestelmän polttaaksesi sen levylle tai USB-laitteelle. Samsung HUTIL on ilmainen kiintolevytyökalu Samsungin kiintolevyjen diagnosointiin. Se on saatavana ISO-kuvana polttamista varten CD-levylle tai USB-asemaan.